Laserová terapie Lasocare®

04.03.2011 10:57
      Neváhejte a využijte této krásné nabídky! Vyzkoušete laserové ošetření Lasocare, které dodá Vašemu obličeji svěží vzhled!
       Vyzkoušejte nyní tento biostimulační laser ze Švýcarska, který omlazuje a léčí. S jeho účinkem budete jistě spokojeni.
      Nejprve je pleť povrchově vyčištěna: odlíčení, zbavení pleti mastnoty a prachu. Pleť je tak zbavena nečistot a bakterií na povrchu i v hloubce póru. Potom následuje nanesení laser gelu, který obsahuje látku Laktoferin, citlivou na světlo laserového paprsku. Poté se osvěcuje samotným laserem po dobu 12 minut.  Laser gel okysličuje pokožku a nutí kožní (kolagenové a elastinové) buňky k správné činnosti. To vede k elegantnímu velmi šetrnému a dosud patrně NEJÚČINĚJŠÍMU VYČIŠTĚNÍ PLETI, jaké je v současné době možno provádět. Použitá metoda je plně v souladu s přirozenými funkcemi organismu a NEZPŮSOBUJE ŽÁDNÉ SEKUNDÁRNÍ ALERGICKÉ REAKCE.
      Dochází k vydatnému a přesně cílenému prokysličení buněk v hloubce póru a tím k účinnému omlazení pleti. Účinek je vnímán jako pocit svěžesti, dýchající a na omak hebké pleti. Drobné vrásky jsou vyhlazeny a pleť je jemně vypnutá.
      Laserové ošetření Lasocare je výjimečně účinné hlavně na akné, opary a odstraňuje příznaky stárnutí. Účinek je okamžitě viditený! Používají ho i lékaři.  Lasocare je moderní bezbolestná metoda hloubkového čištění, léčby akné a prevence vrásek pomocí Laseru pro ženy i muže jakéhokoliv věku.
       Tato osvědčená švýcarská metoda působí REGENERAČNĚ, PROTIZÁNĚTLIVĚ a má IMUNOLOGICKÝ ÚČINEK.
        Kdy používáme LASOCARE®?
 LASOCARE® aplikujeme u klientek, u nichž se projevuje sklon k tvorbě vrásek, nevyrovnanému vyživování povrchu pleti, zanášení pórů, trudovitosti a projevům tzv. nečisté pleti. Metoda využívá přirozených vlastností vzácných mléčných enzymů a dobře se snáší se všemi běžnými kosmetickými přípravky a postupy.